Contact

Wilt u ook gebruik maken van de uiteenlopende expertise van Alles door Samenwerking? Bel ons: +31(0)6 – 2059 1083

Neem contact op

Het vervoer

U heeft een project en/of evenement georganiseerd maar zit met uw handen in het haar over het vervoer. Hoe zorgt u ervoor dat alle mensen op uw project en/of evenement terechtkomen?

Alles door Samenwerking is specialist in het efficiënt vervoeren van groepen mensen naar een groot evenement, congres of publieksevenement in binnen- of buitenland.

Ervaring en kennis

Wij verzorgen zowel de regie als de uitvoer van het vervoer rondom een project en/of evenement. Het opzetten en vastleggen van een vervoersplan is één van onze kerntaken, waarbij ook de aansturing en regie tijdens het een project en/of evenement van groot belang is. Met adequaat regisseren sturen we het proces aan vanaf het punt dat de gasten vertrekken tot het moment dat ze op de locatie aankomen. Vanaf dat moment sturen en informeren de verkeersregelaars en coördinatoren ter plaatse. Met vervoersregie stemmen wij de middelen en de aansturing op ieder moment van het proces op elkaar af en kan het project en/of evenement tot een succes worden gemaakt. Zo hebben wij voor gerenommeerde bedrijven en organisaties het vervoer verzorgd. Inmiddels hebben wij met succes onze activiteiten uitgebreid met het vervoer rondom massale publieksevenementen als popfestivals, muziek- en dansfestivals en open dagen van defensie, KNVB Bekerfinale. 
Alles door Samenwerking is een betrouwbare partner met ervaring en kennis in evenementenvervoer.

Verkeersmanagement

Bezoekersstromen concentreren zich naarmate ze dichterbij het evenemententerrein komen.
Specifiek hier ligt de sleutel tot een soepele doorstroming in het voorkomen van een te grote verkeersvraag en/of het stroomlijnen van de in- en uitgaande routes.
Tijdelijk verkeersmanagement is altijd onderdeel van een integraal proces. In het geval van een evenement is verkeersmanagement onderdeel van het volledige evenement. Hierbij worden de verkeersmaatregelen altijd afgestemd op de belangen van de betrokken partijen, zoals organisatie, gemeente en locatie.
Met verkeersmanagement beïnvloeden we gedrag om tot een zo goed mogelijke afstemming te komen tussen vraag en aanbod. We zetten statische en dynamische instrumenten in om verkeersstromen op kruisende richtingen te voorkomen en verkeersstromen te scheiden. Dit vergt afstemming met de verschillende wegbeheerders. Deze afstemming dient vastgelegd te worden in een verkeersplan. Hierin zijn ook de tijdelijke verkeersmaatregelen benoemd. Een verkeersplan is onderdeel van de vergunningaanvraag.
Naast tijdelijke verkeersmaatregelen is het ook van belang dat duidelijk wordt gemaakt hoe de verkeersstromen worden begeleid, waar verkeersregelaars staan en welke maatregelen worden genomen voor de verschillende vervoersvormen.

Denk Groen en duurzaam!

Verlaag uw CO2 uitstoot en neem de taxi, bus, boot of trein. Deel uw vervoer met uw familie, vrienden en kennissen en voorkom zo dat iedereen afzonderlijk met de auto afreist van of naar een bestemming. Onze bussen en touringcars voldoen aan de laatste en strengste eisen op het gebied van CO2 en fijnstof uitstoot. Door gezamenlijk te reizen stoot u per persoon zelfs minder CO2 en fijnstof uit dan wanneer u met het openbaar vervoer reist.