Contact

Wilt u ook gebruik maken van de uiteenlopende expertise van Alles door Samenwerking? Bel ons: +31(0)6 – 2059 1083

Neem contact op

Verkeersregelaars

Alles door Samenwerking (AdS) levert in heel Nederland professionele en landelijk gecertificeerde verkeersregelaars. Professionele verkeersbegeleiding in situaties waar tijdelijk het verkeer of parkeerbeheer geregeld moet worden.

AdS verkeersregelaars bieden een breed scala aan verkeersdiensten voor onder meer wegbeheerders, evenementen, congressen en calamiteiten.

Onze medewerkers zijn representatief en denken met de opdrachtgever mee. Men is zich bewust van het feit dat zij de eerste opvang zijn en namens de opdrachtgever optreden en handelen. Professionaliteit en uitstraling als vakbekwaamheid zijn ons handelsmerk. Door wisselende inzet zijn zij gewend mee te denken en in de breedte inzetbaar binnen de verkeersdiensten.

Moderne communicatiemiddelen zijn van levensbelang bij goede beveiliging. Daarom beschikt AdS – Verkeersregelaars over een ultramoderne, geavanceerde communicatie-wagen, die bij evenementen of calamiteiten ingezet kan worden als kloppend hart van een veilige omgeving. Zo kunnen wij u bij elk beveiligingsvraagstuk op een flexibele manier volledig ontzorgen.

Bij Alles door Samenwerking bent u zeker van een goed logistiek verloop van uw project en/of evenement. Wij denken met u mee bij de vervoersoplossingen door middel van een goed gestructureerd plan. Door onze ervaring kunnen wij advies geven over parkeerplaatsen, benodigde verkeersregelaars, pendelbussen, hostesses en de eventuele beveiliging.